Åpningstider: 08-16

Skann strekkode

[Alternative text]

Netthandel med skreddersydd produksjon

Produksjonen settes i gang i det vi mottar din ordre.

Når du sender inn din bestilling til oss, går denne direkte til produksjonslinjen. En ordre kan både bestå av butikkforpakkene produkter som skreddersys i din profil, i tillegg til løse enheter og andre varer.

Vår løsning for butikkforpakning gir en fleksibilitet og tilpasning som er sjelden i bransjen, og gir deg som kunde flere fordeler ved at du mottar produkter skreddersydd i henhold til dine spesifikasjoner. 

Etter at en ordre er plassert, genereres det automatisk en plukkliste for produksjons-teamet hos oss i TMC.

Denne listen gir detaljerte instruksjoner om hvilke varer som skal plukkes, hvor mange enheter som skal inkluderes i hver forpakning og hvilket oppheng butikken skal ha. Dette gjør at vi kan sikre hvert trinn i produksjonsprosessen, planlegge godt og optimalisere for effektivitet.

Ansatte i produksjonen tar med seg den genererte ordren til sin individuelle arbeidsstasjon. Der blir ordren nøye fulgt, og produktene ferdigstilles. Når ordren er ferdigstilt genereres en pakkseddel, og varene gjøres klar for forsendelse direkte ut til deg.

Selv om skreddersydde produkter kan ta litt lengre tid å produsere, mener vi at fordelene veier opp for ventetiden. Ikke bare får du som kunde produkter pakket i din egen unike branding, men du har også full kontroll over antall og volum på forpakningene.

Den fleksible produksjonslinjen og evnen til å tilby skreddersydde løsninger setter oss i førersetet, og gir deg som kunde en smidig og personlig handleopplevelse. 

Lyst til å høre med om hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi oss en prat.