Åpningstider: 08-16

Skann strekkode

[Alternative text]

TMC - Norges foretrukne leverandør for rørleggere

I over 35 år har T. M. Christensen VVS Detaljer AS vært en solid og etablert aktør innenfor levering av serviceprodukter og reservedeler til rørleggere og butikker landet over. Vår styrke ligger ikke bare i det brede spekteret av produkter vi tilbyr, men også i dybde og variasjon i vårt sortiment.

Hos oss finner du alt fra unike nisjeprodukter, til prisgunstige merkevarer fra kjente navn som for eksempel Oras, Ezze og Unipak. For å sikre at vi kan tilby akkurat det du har behov for tilbyr vi også kvalitetsprodukter under vår egen merkevare. Vi tilbyr butikkpakkede løsninger til deg og din bedrift, og våre produkter blir nøye pakket i kundetilpasset emballasje – om du ønsker det.

Hos oss i TMC møter du et team bestående av dedikerte, profesjonelle ansatte med over 20 års fartstid i bransjen. Det gjør at du er sikret solid fagkunnskap og veiledning. 

For å gjøre handelen enda mer sømløs, lanserer vi nå en ny og forbedret netthandel. Her finner du smarte innkjøpsalternativer som passer deg og din drift, og aldri har det vært enklere å få tak i det du trenger. 

Besøk vår netthandel

Distriktsansvarlige